Programma's

Programma's


BeMat Automatisering ontwikkeld software programma's op maat.

Dit houdt in dan u krijgt wat u nodig heeft. De basis is reeds ontwikkeld en hierdoor is de ontwikkeltijd en dus ook de prijs aanzienlijk lager dan vaak verondersteld wordt.

De (maatwerk) producten die wij ontwikkelen zijn vaak specifiek voor één cliënt of een specifieke doelgroep.
Ook ontwikkelen wij producten voor een brede doelgroep.

Hieronder vindt u een selectie uit de programma's die wij hebben ontwikkeld:

BOEF, BeMat Order En Factuur BOEF, BeMat Order En Factuur

BOEF is een order en factuur programma, speciaal ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf. Het is simpel in gebruik, en vraagt niet om overbodige gegevens. U kunt zelf uw artikelen en debiteuren aanmaken en onderhouden. De factuur en betalingsherinneringlayout kunt u zelf aanpassen met behulp van MS-Word.

Prijs: € 150,00 excl. BTW
BeMat PrtScr processor BeMat PrtScr processor

BeMat PrtScr Processor is een windows programma dat de PrtScr (PrintScreen) functie in Windows uitvoert zoals deze ook in DOS zit. U kunt al uw printscreen afbeeldingen direct naar de printer sturen en/of naar een bestand op uw harddisk.

Prijs: Gratis
Download
SpamTiger SpamTiger

SpamTiger is een uitbreiding (add-in) op MS Outlook. Het controleert alle e-mail berichten die binnenkomen op SPAM (ongewenste reclame e-mail). Uw Postvak IN loopt op met deze uitbreiding niet meer vol met e-mails waar u niet op zit te wachten.
SpamTiger is zowel meertalig (Nederlands en Engels zijn standaard aanwezig).

Prijs: € 29,00 excl. BTW
Financial CRM Financial CRM

Financial CRM is een compleet relatiebeheersysteem, speciaal voor de financieel tussenpersoon. Zowel voor de verzekering- als de hypotheektussenpersoon, is dit de oplossing.
Er is een koppeling aanwezig met:
  • FDC - Nationaal Woonpakket
  • Infa - AfinHyp
  • Microsoft - MS-Word
  • Microsoft - MS-Outlook
TRS, Telefoon Registratie Systeem TRS, Telefoon Registratie Systeem

Met behulp van TRS (Telefoon Registratie Systeem) kunt u, als telefoonservice, alle binnenkomende telefoongespreken registreren. Deze kunnen op elk gewenst moment doorgestuurd worden naar uw cliënt. Dit kan zowel per e-mail als per fax.
Financiele planning Financiële Planning

Met behulp van deze internet toepassing kunt u een financiële planning invoeren. De gegevens worden door een financieel planner doorgerekend en u ontvangt een keurig rapport.

Onze standaard toolbox:
PHP: Internet scripting taal MySQL: Internet gegevens opslag Delphi: Windows ontwikkel taal Firebird: Windows gegevens opslag