BeMat Automatisering bv

BeMat Automatisering bv


Wij zijn gespecialiseerd in het met Delphi ontwerpen, implementeren en beheren van 32/64-bit maatwerk Windows-applicaties (NT/95/98/2000/XP/Vista/Windows 7/8) eventueel gecombineerd met Client-Server databases, TCP/IP-netwerkcommunicatie en internet.
Voor internet toepassingen gebruiken wij PHP als server scripting taal.
Daarnaast hebben wij een brede ervaring op het gebied van technische applicatie-ontwikkeling, financiŽle zaken, SOAP, RSS en software advisering.
Ook hebben wij kennis van Firebird, Interbase, Oracle, VBA, MS Access, MS SQL Server, MS Word, MS Excel, PHP, MySQL, HTML, XML, QR code, SEPA, ClieOp03.

Wij zijn aangesloten bij S@les in de bouw
Deelnemer S@les in de bouw

BeMat Automatisering bv voert haar maatwerk opdrachten uit op uurbasis of voor een 'fixed-price' waardoor kosten voor onze opdrachtgevers duidelijk en beheersbaar zijn. Door gebruik te maken van prototyping krijgt u het product dat u wenst. Daarnaast werken wij op detacheringbasis met Delphi, PHP en Turbo Pascal.

Wilt u meer weten over een aantal programma's, zoals wij deze ontwikkeld hebben, dan kunt u hier terecht.
Voor websites hebben wij een portfolio klaar staan, neem gerust een kijkje.

BeMat Automatisering bv hanteert marktconforme prijzen voor haar dienstverlening. De tariefstelling is afhankelijk van de duur, aard en complexiteit van het project.

Er zijn verschillende opties mogelijk, variërend van uurtarief tot dag- en weektarief of fixed-price aanbieding. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per email contact opnemen met ons.

Op 1 februari 2014 gaat Nederland over op IBAN. Pas uw software nu aan.
IBAN, Wij zijn over

teamviewer